Verticale lamelgordijnen

Lamellen of verticale jaloezieën behoren samen met de horizontale jaloezieën reeds lang tot de standaard binnenzonwering.

Verticale lamelgordijnen

Een groot voordeel van op maat gemaakte verticale jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor vrijwel alle raamvormen. Of je nu een schuin raam, erker of toograam hebt, er is altijd een oplossing.

 

Creëer je eigen verticale jaloezie

De verticale lamel heeft een modern karakter. Je maakt je verticale jaloezie uniek door verschillende lamellen in transparantie of kleur te combineren. Of door je jaloezie te laten voorzien van stijlvolle knopen, stiksels in contrasterende kleuren, stoere ringen of decoratieve strips.

 

Materiaal en lamelbreedtes

Verticale jaloezieën zijn beschikbaar in verschillende materialen: stof, aluminium en kunststof. Je kunt je jaloezie laten uitvoeren met lamellen in diverse breedtes.

 

Stof

Voor een zachte en warme uitstraling kies je  lamellen van stof.  Stoffen verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in 89 mm, 127 mm en met de extra brede 250 mm lamellen. De laatste hebben een robuuste uitstraling.

 

Aluminium

Aluminium lamellen geven een strak en modern effect aan een ruimte. Ze zijn ook geschikt voor de badkamer en met een vochtige doek eenvoudig schoon te houden. Aluminium verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar met 50 mm, 70 mm en 89 mm lamellen.

 

Kunststof

Daarnaast biedt de collectie je ook een ruime keuze in kunststof lamellen. Deze lamellen zijn duurzaam, praktisch in gebruik en ook geschikt voor de badkamer. Verticale jaloezieën van kunststof zijn verkrijgbaar met 52 mm, 70 mm, 89 mm of 127 mm.

Al onze lamelgordijnstoffen zijn van superieure kwaliteit en zijn afkomstig van A-merken zoals o.a. Louverdrape, Zonnelux en Bandalux.

Ben je geïnteresseerd in verticale lamelgordijnen? Vraag nu uw online offerte en ontvang de scherpste prijs binnen de 24u.

Bekijk meer foto’s

Project in gedachte? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Afspraak maken Offerte aanvragen