Rolgordijnen

Rolgordijnen combineren een strakke afwerking en hoog bedieningsgemak met een uitgebreide keuze aan kleuren en design.

Rolgordijnen: het unieke dag- én nachtsysteem

Rolgordijnen voor elk interieur, deze productgroep is tevens prijs kwaliteit dé beste keuze, dit zowel naar afwerking, budget, en privacy toe. De uitgebreide collectie bestaat uit mooie stoffen en ruim 400 kleuren. Zo vind je altijd de kleur die perfect binnen je interieur past! Al onze rolgordijnstoffen zijn van superieure kwaliteit en zijn afkomstig van A-merken zoals o.a. Copahome, Mottura en Zonnelux.

Verduisterend of lichtdoorlatend

De collectie rolgordijnen biedt zowel verduisterende stoffen als lichtdoorlatende stoffen. Kies een verduisterende stof in de slaapkamer voor een goede nachtrust of ga voor een lichtdoorlatende stof in de woonkamer, voor een sfeervolle lichtinval en voldoende privacy.

Je eigen stijl

Geef je interieur een persoonlijke finishing touch en maak je rolgordijn compleet met onze verschillende mogelijkheden in afwerking. Kies bijvoorbeeld voor een bijpassend of contrasterend stiksel of maak je rolgordijn compleet met een houten onderlat. Stoere ringen in de onderafwerking van je rolgordijn zorgen voor een speels accent.

Screenstof: ideaal voor grote ramen

In onze uitgebreide collectie vind je ook extra grote rolgordijnen. Deze rolgordijnen zijn voorzien van de speciale ‘screenstof’. Deze stof is niet alleen zonwerend, maar kan ook grote afmetingen aan, namelijk wel tot 4 meter breed en maar liefst 6 meter hoog! Uitermate geschikt voor grote raampartijen. De XL of XXL rolgordijnen met screenstof zijn verkrijgbaar in de tinten wit, beige, grijs en zwart en in verschillende transparanties.

Draai-kiepramen

Draai-kiepramen zijn erg functioneel omdat je ze op twee manieren kunt openen. Echter, wanneer het raam naar binnen toe geopend wordt, zit vaak de raamdecoratie in de weg. Een rolgordijn met cassette is dan de perfecte oplossing. Dit systeem wordt op het raam geplaatst zodat je het raam op alle manieren kunt openen. Daarnaast voorkomt het rolgordijn met cassette lichtkieren wanneer duisternis gewenst is. Je kunt ook opteren voor een rolgordijn met zijgeleiding. Met behulp van spandraden blijft je rolgordijn goed op zijn plek en wordt klapperen voorkomen.

Rolgordijnen met fotoprint

Personaliseer uw rolgordijnen met een eigen fotoprint. Leuk voor thuis of op kantoor. Lever ons uw foto aan en wij gaan meteen aan de slag.
Onze prints gebeuren op een verduisterend of semi-transparant doek.

Bedieningsmogelijkheden

Standaard worden onze rolgordijnen manueel bediend. Ook elektrische rolgordijnen (bekabeld of niet-bekabeld) behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd in de rolgordijnen? Vraag nu uw online offerte en ontvang de scherpste prijs binnen de 24u.

Bekijk meer foto’s

Project in gedachte? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Afspraak maken Offerte aanvragen