Plissés

Een duurzaam gevouwen stof die als een harmonica gestrekt wordt bij het neerlaten geven uw interieur een strak uitzicht.

Plissés

De modieuze collectie plisségordijnen biedt prachtige, verfijnde stoffen in de mooiste trendkleuren. Plisségordijnen bestaan uit één laag stof met een subtiele horizontale plooi van 20 mm voor een verfijnde uitstraling of de robuuste plooi van 32 mm. Vooral voor grote raampartijen geeft de plooibreedte van 32 mm een grootse uitstraling. Een kwalitatief hoogwaardige en subtiele afwerking zorgt voor een strak aanzien en door de variatie aan mogelijkheden past het plisségordijn in elke interieurstijl.

Uitermate geschikt voor bijzondere ramen

Deze binnenzonwering is erg geschikt voor ramen met een bijzondere vorm. Denk aan ronde ramen, driehoeksramen of de ramen van serres en erkers. Plisségordijnen zijn beschikbaar in allerlei modellen en vormen zodat elk type raam bekleed kan worden.

Regel gemakkelijk lichtinval en behoud privacy

Je kunt jouw plisségordijn zo samenstellen dat je het gordijn niet alleen neer kunt laten maar ook van onder naar boven kunt oplaten. Dit heet ook wel vrij pakket. Ideaal voor als je licht binnen wilt laten in je huis maar ook voldoende privacy wilt behouden. Plisségordijnen hebben een isolerende werking. Eén van de vele praktische voordelen van deze stijlvolle binnenzonwering.

Duette ®

Duette ® is de raamdecoratie waar decoratief, functioneel en energiebesparend perfect samen gaan. Een Duette ® gordijn bestaat uit twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Dat zorgt voor een strak geheel.

Maatwerk

Alle raamdecoratie wordt op maat gemaakt zodat jouw gekozen raamdecoratie helemaal naar wens is en perfect hangt. Op deze manier heb je er het langst plezier van! Meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier.

Al onze plissé- en Duette ®-stoffen zijn van superieure kwaliteit en zijn afkomstig van A-merken zoals o.a. Zonnelux, Luxaflex en Copahome.

Ben je geïnteresseerd in plissés? Vraag nu uw online offerte en ontvang de scherpste prijs binnen de 24u.

Bekijk meer foto’s

Project in gedachte? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Afspraak maken Offerte aanvragen