Paneelgordijnen

Panelen komen het best tot hun recht in grote, kamerhoge ramen en vormen een prachtige decoratie- oplossing voor schuifpuien.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn bij uitstek geschikt voor grote raampartijen en als je van een strak en modern interieur houdt. Je kunt panelen met verschillende transparanties en verschillende kleuren combineren. De breedte van een paneel is minimaal 40 cm en maximaal 140 cm.

Als roomdevider en kastdeur

Paneelgordijnen zijn meer dan alleen raamdecoratie. Ze zijn ook heel geschikt om op een speelse en creatieve manier één ruimte op te delen in twee. Naast het opsplitsen van een ruimte of het decoreren van je raam functioneert een paneelgordijn ook heel goed als kastdeur. Hiermee maak je jouw interieur bijzonder.

 

Houd je van design?

Door je paneelgordijn af te werken met de aluminium onderlat krijgt het een modern aanzien.

Combineren met rolgordijnen

Heb je in dezelfde ruimte ook kleinere ramen? Kies dan voor die ramen een rolgordijn in dezelfde stof. Rolgordijnen zijn beschikbaar in dezelfde stoffen en kleuren als de paneelgordijnen. Zo blijft je interieur één geheel.

Al onze paneelgordijnstoffen zijn van superieure kwaliteit en zijn afkomstig van A-merken zoals o.a. Silent Gliss en Zonnelux.

Ben je geïnteresseerd in paneelgordijnen? Vraag nu uw online offerte en ontvang de scherpste prijs binnen de 24u.

Bekijk meer foto’s

Project in gedachte? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Afspraak maken Offerte aanvragen