Horizontale houten jaloezieën

Waar ze vroeger vooral op de werkplek gebruikt werden, laten de nieuwe kleuren en dessins ook vele toepassingsmogelijkheden in de woonruimte toe.

Ben je op zoek naar aluminium jaloezieën? Klik dan hier.

Horizontale houten jaloezieën

Exclusief en trendy

Creëer een unieke sfeer in huis met op maat gemaakte houten jaloezieën . Het natuurlijke materiaal geeft je interieur een exclusieve en trendy uitstraling en treedt moeiteloos in harmonie met iedere woonstijl. Onze houten jaloezieën worden met aandacht geproduceerd. We gebruiken lindehout, abachi en bamboe voor een optimale levensduur. Een speciale lak zorgt dat het zonlicht de kleur van de lamellen niet of nauwelijks kan beïnvloeden. Al onze houten jaloezieën zijn van superieure kwaliteit en zijn afkomstig van A-merken zoals o.a. Zonnelux en Copahome.

Handige functionaliteiten

Speel met de lichtinval in huis door de lamellen zachtjes te kantelen. Woon je aan een drukke straat waar veel mensen langslopen of heeft je woning grote raampartijen? Dan heeft het kantelen van de lamellen als bijkomend voordeel dat je ook eenvoudig je privacy bepaalt.

Persoonlijke twist

Maak je houten jaloezie extra persoonlijk met een contrasterend of bijpassende ladderband. Door bijvoorbeeld witte houten jaloezieën te combineren met ladderband in een donkere kleur, valt je raamdecoratie nog meer op! Ladderband heeft als bijkomend voordeel dat het de lamelgaatjes uit het zicht laat verdwijnen. Wil je graag een persoonlijke twist, maar liever niet meer dan een klein detail? Kies dan voor houten horizontale jaloezieën in een retro uitvoering. Dit maakt jouw jaloezie op subtiele wijze uniek.

Keuze uit diverse lamellen

De lamellen van houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in:

  • • 25 mm, voor een subtiele uitstraling.
  • • 50 mm, passend in ieder interieur.
  • • 65 mm, voor een robuuster effect.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten hout, of uit geverfde lamellen in diverse kleuren.

Bedieningsmogelijkheden

Houten jaloezieën worden standaard uitgevoerd met een optrekkoord en een tuimelkoord. Dankzij innovatieve technieken gaat het kantelen van lamellen gemakkelijk. Ook het optrekken en laten zakken gaat met een vloeiende beweging. De bediening is naar keuze links, rechts of kruislings. Ook elektrische houten jaloezieën behoren tot de mogelijkheden.

Maatwerk

Alle raamdecoratie wordt op maat gemaakt zodat jouw gekozen raamdecoratie helemaal naar wens is en perfect hangt.
Op deze manier heb je er het langst plezier van! Meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier.

Ben je geïnteresseerd in horizontale houten jaloezieën? Vraag nu uw online offerte en ontvang de scherpste prijs binnen de 24u.

Bekijk meer foto’s

Project in gedachte? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Afspraak maken Offerte aanvragen