Gordijnen

Gordijnen geven het interieur sfeer en karakter, lossen veelal ook het akoestisch probleem op en kunnen zonwerend- en of verduisterend gemaakt worden.

Gordijnen

Onze collectie bevat hoofdzakelijk polyesterstoffen (met linnen-zijde – katoen en of wollen look). Dit heeft als grote voordeel dat je het onderhoud zelf thuis kan verzorgen. Wij wassen alle stoffen eerst voor, nadien komt pas de confectie. Met andere woorden de krimp is verdwenen. We hebben fraaie stoffen in mooie modieuze actuele kleuren. Je kunt kiezen uit 250 transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Alle stoffen zijn ook beschikbaar als vouwgordijn, zo kun je makkelijk gordijnen en vouwgordijnen in een ruimte combineren. Vrijwel alle stoffen kunnen worden gevoerd, wat het gordijn nog mooier laat hangen.
Al onze gordijnstoffen zijn van superieure kwaliteit en zijn afkomstig van A-merken zoals o.a. Copahome, JAB Anstoetz, Toppoint en Kvadrat.

Verschillende plooien en wave

Je kunt kiezen uit vier typen plooien om de uitstraling van je gordijn te bepalen: de enkele plooi, de dubbele plooi (vlinderplooi), de triplooi en de retourplooi. Het nieuwe wave model geeft een mooi gelijkmatig golfeffect aan je gordijn. De diepte van de golf is standaard 16 of 12cm, maar kan ook in een andere diepte.

Door te kiezen voor een mooi stiksel krijgt je gordijn een authentieke uitstraling. Het stiksel wordt verticaal geplaatst op je gordijn. Houd je van kleur in je interieur? Kies dan een fel gekleurd stiksel op een neutrale gordijnstof of een contrasterende kleur voering voor je gordijn.

Bedieningsmogelijkheden

Standaard worden onze gordijnen manueel bediend. Voor een minder snelle slijtage van het gordijn kan je opteren voor een trekstang. Bovendien beschikken we over een ruim aanbod aan roedes en rails. Ook elektrische gordijnen behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Zicht is aanbieder van de Somfy Glydea elektrische gordijnrail die eenvoudig kan worden aangesloten op uw domoticasysteem.

Maatwerk

Alle raamdecoratie wordt op maat gemaakt zodat jouw gekozen raamdecoratie helemaal naar wens is en perfect hangt. Op deze manier heb je er het langst plezier van! Meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier.

Ben je geïnteresseerd in gordijnen? Vraag nu uw online offerte en ontvang de scherpste prijs binnen de 24u.

Bekijk meer foto’s

Project in gedachte? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Afspraak maken Offerte aanvragen