Duorolgordijnen

Eindeloos variëren met duo rolgordijnen.

Duorolgordijnen

Eindeloos variëren met duorolgordijnen. Het duorolgordijn kent drie verschillende standen:

  • • open, voor vrij doorzicht
  • • halfopen, voor gefilterde lichtinval
  • • gesloten, voor maximale lichtwering en privacy

Omdat je de stoflagen op elke gewenste stand kunt schuiven, kun je oneindig variëren met het licht. Als het duo rolgordijn neergelaten is, zijn de stofbanen altijd gesloten. Al onze duorolgordijnstoffen zijn van superieure kwaliteit en zijn afkomstig van A-merken zoals o.a. Copahome, Zonnelux en Luxaflex.

Stoffen

Je kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod van stoffen in de kleurgroepen wit, beige, bruin, grijs, taupe en zwart. Alle stoffen zijn van hoge kwaliteit, lichtecht en nagenoeg krimpvrij. Al deze stoffen zijn ook verkrijgbaar als rolgordijn. Ideaal dus als je duo rolgordijnen met enkele rolgordijnen in je woning wilt combineren.

Extra mogelijkheden

Duo rolgordijnen staan ook mooi voor grote ramen en schuifpuien. Veel stoffen in de collectie zijn zelfs geschikt voor ramen tot maar liefst 270 cm breed. Kies je voor een verduisterende stof? Dan wordt je duo rolgordijn standaard uitgevoerd in een verduisterend model. Hierbij zitten de twee stoflagen strak tegen elkaar aan, voor maximale verduistering. Je verduisterende duo rolgordijn wordt uitgevoerd met een stijlvolle koof en een verduisterende onderlat. Dit model blokkeert het licht vrijwel helemaal en is dus ideaal voor de slaapkamer.

Maatwerk

Alle raamdecoratie wordt op maat gemaakt zodat jouw gekozen raamdecoratie helemaal naar wens is en perfect hangt.
Op deze manier heb je er het langst plezier van! Meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier.

Bedieningsmogelijkheden

Standaard worden onze duo rolgordijnen manueel bediend. Ook elektrische duo rolgordijnen (bekabeld of niet-bekabeld) behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd in de duo rolgordijnen ? Vraag nu uw online offerte en ontvang de scherpste prijs binnen de 24u.

Bekijk meer foto’s

Project in gedachte? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Afspraak maken Offerte aanvragen