Dakvenster toepassingen

De bekende ramen van fabrikanten (Velux, Fakro, Blefa, Roto) komen nu ook met geïntegreerde decoratie.

Dakvenster toepassingen

De bekende ramen van fabrikanten (Velux, Fakro, Blefa, Roto) die van een verloren zolder een prachtige lichte kamer maken, komen nu ook met geïntegreerde decoratie. Deze decoratie komt van de fabrikant en wordt perfect op maat gemaakt voor uw type dakvenster. Er zijn verschillende types raamdecoratie verkrijgbaar, elk met hun eigen decoratieve effect en isolerende karakteristieken.

Dakvenster plissés

Een eerste types zijn de plissés, die bestaan uit een duurzaam gevouwen doek dat als een harmonica uitvouwt. De verkrijgbare stoftypes hebben verschillende karakteristieken voor licht- en warmtebeperking en energiebesparing. Het is ook mogelijk twee stoftypes te combineren in een duo-plissé, waarmee u bijvoorbeeld overdag het transparante deel en 's avonds het donkere deel gebruikt.

Dakvenster rolgordijnen

De dakvenster rolgordijnen zijn gelijkaardig aan de gewone verticale rolgordijnen maar integreren perfect in uw dakraam door de op maat afgewerkte bovenkast. Het rolgordijn kan in verschillende standen gezet worden met behulp van sets van vastzethaken die in de dag van het raam gemonteerd worden. Ook hier zijn verschillende stoffen verkrijgbaar zodat u de optimale eigenschappen voor uw situatie kan uitkiezen. Ook mogelijk voor Fakro- Roto en Blefa ramen.

Dakvenster verduisteringsgordijnen

Voor kamers waar ook overdag een volledige duisternis vereist is, bieden we verduisteringsgordijnen aan. Hoewel de technische implementatie en uitzicht hetzelfde zijn als een rolgordijn, worden verduisteringsgordijnen uitgevoerd in stoffen met een speciale coating die het zonlicht volledig weren. Verduisteringsgordijnen kunnen eventueel ook in duo gecombineerd worden met transparante plissés voor overdag. Ook mogelijk voor Fakro-, Roto-, en Blefa ramen.

Dakvenster jaloezieën

Het jaloezieconcept aangepast voor gebruik bij hellende dakramen. De zijgeleiding zorgt ervoor dat de jaloezieën op hun plek blijven, en een koord regelt zowel het optrekken als het kantelen van de jaloezieën. Er zijn ook jaloezieën met een speciale thermische bekleding beschikbaar. Bij deze jaloezieën wordt de beklede kant in de zomer naar binnen gedraaid om de warmte te weren, en in de winter volstaat het kantelen naar de buitenkant om energie te besparen. Ook mogelijk voor Fakro-, Roto-ramen.

Enkele van onze merken: Zonnelux, GB Products, Luxaflex, Silent Gliss, Velux, Wood n Washi, Mottura, Shadow - Inside

Ben je geïnteresseerd in dakvenster toepassingen? Vraag nu uw online offerte en ontvang de scherpste prijs binnen de 24u.

Project in gedachte? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Afspraak maken Offerte aanvragen